Tag med LCDK til studietur i Japan til maj 2017

Turen er en enestående mulighed for:

  • At opleve hvordan Lean praktiseres af førende eksperter
  • At få indsigt i hvorledes japanerne selv anvender Lean indenfor byggesektoren
  • At blive inspireret til eget videre arbejde med Lean

 Prisen for Kaizen Touren er 27.000 kr ekskl. moms

Tilmeld dig info-mødet her, hvor du også kan tilmelde dig turen.

Læs mere om turen her, hvor du også kan tilmelde dig turen.

Medlemsmøde i Carlsberg byen d. 9 Februar: Lean værktøjer og lokationsbaseret tidsplanlægning med Carlsberg byen og HHM

Kom til en eftermiddag om brug af lokationsbaseret tidsplanlægning og Lean værktøjer, ud fra vores praktiske erfaringer med flere projekter og helt konkret med Carlsberg byen som case.

Hvordan får vi bedre projekterings processer med fokus på arbejdsmiljø og bygbarhed? - Arrangement i Aarhus og København

Deltag i det spændende arrangement med Lean Construction DK, V2C, C.G. Jensen og Bam-Bus, hvor vi i samarbejde med Bam-Bus sætter fokus på hvordan vi tænker arbejdsmiljø og bygbarhed ind allerede i projekteringen.

Læs mere her, og tilmeld dig arrangementet i enten København eller Aarhus her!

 

Julestue med Strategiske Partnerskaber

Lean Construction afholdte traditionen tro Julestue, med et fagligt fokus på Københavns Kommunes strategiske partnerskaber - og hvordan Lean Construction var et af elementerne i det vindende tilbud - Både fra Bygherre og Entreprenør vinkel.

Efter det faglige indhold blev der julehygget og netværket med æbleskiver og Glögg.

Byg til Vækst fejrer Procesprisen 2016

Byg til vækst fejrede Lean Construction-DK og Boligfonden Kubens Procesprisen 2016 med manér på Ondense Rådhus d. 16 November.

 

Dagen bød både på fagligt indhold og festtale af Anker Boye, borgmester i Odense  - Læs mere, og se billeder fra arrangementet her!

Kom til julestue 8. december om Strategiske partnerskaber

Så er blækket tørt, aftalen endelig og derfor kan vi nu afsløre, at det er Københavns Kommunes udbud om strategiske partnerskaber, som er i centrum for Lean Constructions-DK's Julestue Mød viderne Enermærke & Petersen og Byggeri København til Julestue i Lean Construction-Dk d. 8 December - Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her! 

Lean erfaringer hos bygherren

Udvikling og implementering af lean construction kan bestemt understøttes af bygherren. Det synes at være konklusion fra det temamøde der fandt sted på byggepladsen for Bostedet Hadsund.

Læs hvilke erfaringer og konklusioner der kom ud af mødet her

Studieprisen 2016 går til DTU-Studerende

Cecilie Elisa Juul Martiny og Andreas Pihl Hjelm Jensen har for deres projekt  'Leanværktøjer ved ledningsarbejde' vundet Lean Construction - DKs Studiepris og de medførende rejselegater på en værdi af 20.000 kr.

Fejring af Procesprisen 2016 - Du kan stadig nå det!

Reduktion af spil på op til 10% på byggepladsen - hvordan? kom og hør nærmere om Byg til Vækst Lean - et værdiskabende samarbejde i byggeprocessen som kan ses på bundlinjen - få inspiration og få netværk i festsalen på Odense Rådhus

Dagen byder på et spændende program, hvor du hører mere om Byg til Vækst positive resultater, en introduktion til Lean Construction og en spændende debat om procesoptimering

Se programmet for dagen her, og tilmeld dig her!

Byg til vækst fejrer Procesprisen 2016 på byggepladsen Odeon med pølsevogn

Byg til vækst fejrede at vinde Boligfonden Kuben og Lean Construction-Dk's  Procesprisen 2016 med gratis pølser til alle involverede i projektet.

Gå ikke glip af den officielle fejring af Byg til Vækst som vinder af Procesprisen 2016 på Odense Rådhus. Læs mere her!

LCDK Skolen 2016 - Og uddelingen af Studieprisen!

Dagen er en mulighed for praktikere, arbejdsgivere og studerende til at mødes i spændingsfeltet mellem teori og praksis inden for Lean Construction! -

Læs mere om LCDK skolen her, og tilmeld dig arrangementet her!

 

Fejring af Byg til Vækst som vinder af Procesprisen 2016

 Reduktion af spil på op til 10% på byggepladsen - hvordan? kom og hør nærmere om Byg til Vækst Lean - et værdiskabende samarbejde i byggeprocessen som kan ses på bundlinjen - få inspiration og få netværk i festsalen på Odense Rådhus

Læs mere om arrangementet her!

Procesprisvindere, spidskandidaterne, eksperter, studerende, praktikere - alle var repræsenterede på LIPS 2016

Den internationale konference LIPS 2016 samlede bygherrer, rådgivere og entreprenører fra hele verden, da godt 100 deltagere i en eller flere dage deltog på den internationale konference om bedre byggeporcesser med lean construction i den offentlige sektor

Alle oplæg fra de tre dage kan hentes på konferencen hjemmeside, hvor der også ligger en deltagerliste. 

Besøg LIPS konferencens egen hjemmeside her 

Procesprisen 2016 går til Byg til Vækst

Procesprisen 2016 går til Byg til Vækst

Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK har kåret det fynske samarbejdsprojekt Byg til Vækst-Lean til vinder af Procesprisen 2016.

 

Læs mere her! 

 

Læs Pressemeddelelse om Procesprisen 2016 her, mød dem her!

Ny stærk bestyrelse i LC-DK!

Bestyrelsen i LC-DK har altid stræbt efter at være en stærk repræsentant for branchen, og repræsentere hele værdikæden fra bygherre, rådgivere og entreprenører, samt branchens talerør og interessevaretagere, herunder repræsentanter fra den uddannelsessektor, som skal understøtte, at bl.a. de nye konstruktører er gode ambassadører for principperne i Lean Construction.

Det er endnu engang lykkes, og I kan derfor glæde jer til at høre mere fra den nye bestyrelse, når den for alvor trækker i arbejdstøjet på næste bestyrelsesmøde, fredag den 27. maj 2016 - hvor de har lovet at stille op til gruppefoto.

Indtil da kan I læse om bestyrelsen her, hvor I også kan klikke ind på deres LinkedIn-profiler