Ny bestyrelse for Lean Construction DK i 2017

På Generalforsamlingen d. 21/3-2017 blev en ny stærk bestyrelse for Lean Construction Konstituret - Læs mere om bestyrelsen her!

LCDK's Årsmøde 22. marts 2017: Bedre byggeprocesser og resultater med Lean Construction, Digitalisering og ny Teknologi

Op mod 70 deltog og overværede de spændende oplæg og og bud på innovative teknologier i byggeriet, da Lean Construction-DK holdt Årsmøde onsdag den 22. marts. Temaet var 'Bedre byggeprocesser og resultater med Lean Construction, digitalisering og ny teknologi'.

Se opsamling for årsmødet her!

Tag med LCDK til Japan i Maj - Stadig ledige pladser!

Kom bag om Lean-tænkningen på denne unikke studietur til Japan, se & hør, hvordan japanerne tænker Lean, Go Gemba og studér hvordan Lean anvendes i byggesektoren fra design til byggeplads.  

Lige nu har vi særligt tilbud til ikke-medlemmer om at lære foreningen bedre at kende, og komme med på studietur til Japan


Nu med program for turen!
 

Medlemsmøde i Carlsberg byen d. 9 Februar: Lean værktøjer og lokationsbaseret tidsplanlægning med Carlsberg byen og HHM

Det var en lærerig og spændende eftermiddag med Lokationsbaseret planlægning i Carlsberg Byen. Ca. 25 deltagere var med, da vi hørte om planerne og visioner for Carlsberg Byen, hvordan Lokationsbaseret planlægning blev brugt og hvilken værdi det har skabt for projektet

Videntjeneste om Arbejdsmiljø - Ekstra arrangement i København

Gik du glip af de overbookede og spændende medlemsmøder om Arbejdsmiljø og Bygbarhed i projekteringen? - Vi afholder et ekstra møde i Ballerup d. 6 Marts kl 13-16!

Læs mere, og tilmeld dig her!

 

Julestue med Strategiske Partnerskaber

Lean Construction afholdte traditionen tro Julestue, med et fagligt fokus på Københavns Kommunes strategiske partnerskaber - og hvordan Lean Construction var et af elementerne i det vindende tilbud - Både fra Bygherre og Entreprenør vinkel.

Efter det faglige indhold blev der julehygget og netværket med æbleskiver og Glögg.

Byg til Vækst fejrer Procesprisen 2016

Byg til vækst fejrede Lean Construction-DK og Boligfonden Kubens Procesprisen 2016 med manér på Odense Rådhus d. 16 November.

 

Dagen bød både på fagligt indhold og festtale af Anker Boye, borgmester i Odense  - Læs mere, og se billeder fra arrangementet her!

Kom til julestue 8. december om Strategiske partnerskaber

Så er blækket tørt, aftalen endelig og derfor kan vi nu afsløre, at det er Københavns Kommunes udbud om strategiske partnerskaber, som er i centrum for Lean Constructions-DK's Julestue Mød viderne Enermærke & Petersen og Byggeri København til Julestue i Lean Construction-Dk d. 8 December - Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her! 

Lean erfaringer hos bygherren

Udvikling og implementering af lean construction kan bestemt understøttes af bygherren. Det synes at være konklusion fra det temamøde der fandt sted på byggepladsen for Bostedet Hadsund.

Læs hvilke erfaringer og konklusioner der kom ud af mødet her

Studieprisen 2016 går til DTU-Studerende

Cecilie Elisa Juul Martiny og Andreas Pihl Hjelm Jensen har for deres projekt  'Leanværktøjer ved ledningsarbejde' vundet Lean Construction - DKs Studiepris og de medførende rejselegater på en værdi af 20.000 kr.

Fejring af Procesprisen 2016 - Du kan stadig nå det!

Reduktion af spil på op til 10% på byggepladsen - hvordan? kom og hør nærmere om Byg til Vækst Lean - et værdiskabende samarbejde i byggeprocessen som kan ses på bundlinjen - få inspiration og få netværk i festsalen på Odense Rådhus

Dagen byder på et spændende program, hvor du hører mere om Byg til Vækst positive resultater, en introduktion til Lean Construction og en spændende debat om procesoptimering

Se programmet for dagen her, og tilmeld dig her!

Byg til vækst fejrer Procesprisen 2016 på byggepladsen Odeon med pølsevogn

Byg til vækst fejrede at vinde Boligfonden Kuben og Lean Construction-Dk's  Procesprisen 2016 med gratis pølser til alle involverede i projektet.

Gå ikke glip af den officielle fejring af Byg til Vækst som vinder af Procesprisen 2016 på Odense Rådhus. Læs mere her!

LCDK Skolen 2016 - Og uddelingen af Studieprisen!

Dagen er en mulighed for praktikere, arbejdsgivere og studerende til at mødes i spændingsfeltet mellem teori og praksis inden for Lean Construction! -

Læs mere om LCDK skolen her, og tilmeld dig arrangementet her!

 

Fejring af Byg til Vækst som vinder af Procesprisen 2016

 Reduktion af spil på op til 10% på byggepladsen - hvordan? kom og hør nærmere om Byg til Vækst Lean - et værdiskabende samarbejde i byggeprocessen som kan ses på bundlinjen - få inspiration og få netværk i festsalen på Odense Rådhus

Læs mere om arrangementet her!

Nyhedsbrev 32 fra Lean Construction og referat fra den internationale konference IGLC

Læs det seneste nyhedsbrev fra Lean Construction-Dk, og se hvad der sker af nye ting i resten af året!

 

Læs derudover referatet fra foreningens spændende besøg på IGLC konferencen i Boston her.

Procesprisvindere, spidskandidaterne, eksperter, studerende, praktikere - alle var repræsenterede på LIPS 2016

Den internationale konference LIPS 2016 samlede bygherrer, rådgivere og entreprenører fra hele verden, da godt 100 deltagere i en eller flere dage deltog på den internationale konference om bedre byggeporcesser med lean construction i den offentlige sektor

Alle oplæg fra de tre dage kan hentes på konferencen hjemmeside, hvor der også ligger en deltagerliste. 

Besøg LIPS konferencens egen hjemmeside her 

Procesprisen 2016 går til Byg til Vækst

Procesprisen 2016 går til Byg til Vækst

Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK har kåret det fynske samarbejdsprojekt Byg til Vækst-Lean til vinder af Procesprisen 2016.

 

Læs mere her! 

 

Læs Pressemeddelelse om Procesprisen 2016 her, mød dem her!

LIPS 2016 - Åben for tilmeldinger

Forbered dig på at blive både klogere og inspireret! - Tilmeldingen til LIPS 2016 er åben, hvor de gode erfaringer med Lean Construction i offentligt byggeri fra hele verden skal deles og debatteres.

Vi har skræddersyet program, hvor repræsentanter fra topledelse, projektledelse, arkitekter, bygherrer, fagforeninger og universiteter præsenterer og debatterer de vigtigste fremskridt inden for organisering, implementering og hvordan man høster frugterne af Lean Construction.

Læs mere om LIPS 2016 på konferencens hjemmeside her!

Procesprisen 2016

Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK er nu i gang med at finde vinderen af Procesprisen 2016 blandt fire shortlistede kandidater.

Kandidaterne til årets Procespris skulle gennem to udvælgelsesrunder, før det lykkes at lande på de fire endelige kandidater til årets Procespris.

Nomineringsfeltet har vist en branche, der fra det mindre, afgrænsede renoveringsprojekt til de helt store nybyggerier prioriterer og bevidst arbejder med at forbedre sine processer og har stor fokus og omsorg for menneskerne bag.

Læs mere om Procesprisen 2016, og hvornår den bliver uddelt her

(billedet er fra overrækkelsen af Procesprisen 2013, hvor Hoffmann løb med den eftertragtede pris)

Ny stærk bestyrelse i LC-DK!

Bestyrelsen i LC-DK har altid stræbt efter at være en stærk repræsentant for branchen, og repræsentere hele værdikæden fra bygherre, rådgivere og entreprenører, samt branchens talerør og interessevaretagere, herunder repræsentanter fra den uddannelsessektor, som skal understøtte, at bl.a. de nye konstruktører er gode ambassadører for principperne i Lean Construction.

Det er endnu engang lykkes, og I kan derfor glæde jer til at høre mere fra den nye bestyrelse, når den for alvor trækker i arbejdstøjet på næste bestyrelsesmøde, fredag den 27. maj 2016 - hvor de har lovet at stille op til gruppefoto.

Indtil da kan I læse om bestyrelsen her, hvor I også kan klikke ind på deres LinkedIn-profiler

Studieprisen 2016

Tiden er nu inde til at nominere projekter til Studieprisen 2016!

Lean Construction DK uddeler hvert år Studieprisen for et projekt der anvender metoder og principper fra Lean Construction i et ekstraordinært studieprojekt. Med prisen følger et rejselegat på 10.000kr. 

Læs mere om Studieprisen 2016 her!

(På billedet ses vinderne fra 2015, Sune Schack og Dennis Hansen fra Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, der vandt med deres projekt: 'Succes med Lean gennem tillid og samarbejde')

ProcesPrisen 2016: Succesfulde byggeprocesser - første runde!

Når ProcesPrisen uddeles for sjette gang af BoligfondenKuben og Lean Construction-DK, bliver vinderen præmieret for at have sikret succesfulde byggeprocesser i praksis, som kommer hele branchen til gode.

Ansøgningsfristen var mandag den 18. april 2016, og de mange gode forslag er ved at blive gennemgået. I løbet af maj og juni besøges de udvalgte kandidater.

Ultimo juni annonceres resultatet sammen med vinderprojekt og tid & sted for prisoverrækkelsen.

Læs mere >

Sæt X

Lean Construction - DK er i år vært for den internationale LIPS 2016 (Lean Construction In the Public Sector) mandag den 12.-onsdag den 14. september i Helsingør.

Benyt dig af denne fantastiske mulighed for at komme helt tæt på det nyeste, bedste, klogeste, de mest interessante cases og debatter... læs mere og sikrer dig din plads allerede nu(2017 bliver i Chile!)

SPRING DIREKTE TIL LIPS2016 HER HVOR DU OGSÅ KAN TILMELDE DIG

På vej…

  • LC-DK Skole Skriv til os og læs mere om LC-DK første arrangement her>
  • Temamøder om LPS samt om FM & LC
  • Go2Gemba på Nyt Aalborg Universitetssygehus
  • Studieprisen 2016

 

Noget, du savner? Skriv til os!

Vel mødt!

Man & Machine! Resumé fra Årsmøde 2016

Lean Construction holdt fredag den 11. marts et velbesøgt årsmøde med 70-80 engagerede, spørgelystne og netværkende deltagere, og både i salen og på talerstolen var bygherrer, entreprenører og rådgiverer.

Se programmet her og resumé og fotos her.

Programmet havde også tiltrukket deltagere udenfor foreningen.

Dagen igennem var der oplæg, spørgsmål og debat med en meget engageret samling talere og deltagere, som kom bredt omkring. Men skal man alligefvel forsøge at samle spørgsmål og svar i een sætning, må det være noget med, at det er 'man' der tilfører al værdi til 'machine' - for hvis der ikke er opbakning, ejerskab og kompetence kan man investere nok så meget i maskiner uden at få ekstra værdi - måske tværtom!

Man & Machine

Lean Construction holdt fredag den 11. marts et velbesøgt årsmøde med 70-80 engagerede, spørgelystne og netværkende deltagere, og både i salen og på talerstolen var bygherrer, entreprenører og rådgiverer.

Programmet havde også tiltrukket deltagere udenfor foreningen.

 opmærksomhed

Dagen igennem var der oplæg, spørgsmål og debat med en meget engageret samling talere og deltagere, som kom bredt omkring.

Men skal man alligefvel forsøge at samle spørgsmål og svar i een sætning, må det være noget med, at det er 'man' der tilfører al værdi til 'machine' - for hvis der ikke er opbakning, ejerskab og kompetence kan man investere nok så meget i maskiner uden at få ekstra værdi - måske tværtom!

Se programmet her og resumé og fortos her.

ProcesPrisen 2016: Succesfulde byggeprocesser i praksis

Når ProcesPrisen uddeles for sjette gang af BoligfondenKuben og Lean Construction-DK, bliver vinderen præmieret for at have sikret succesfulde byggeprocesser i praksis, som kommer hele branchen til gode.

Generalforsamling, Årsmøde, LCDK Skole, IGLC 24 og LIPS 2016...

Lean Construction - DK er i år vært for den internationale LIPS 2016 (Lean Construction In the Public Sector) mandag den 12.-onsdag den 14. september i Helsingør. Spring direkte til LIPS2016 hvor du også kan tilmelde dig

Benyt dig af denne fantastiske mulighed for at komme helt tæt på det nyeste, bedste, klogeste, de mest interessante cases og debatter... læs mere (2017 bliver i Chile!)

På vej…

  • Go2Gemba på Nyt Aalborg Universitetssygehus
  • Temamøder om LPS samt FM & LC
  • LC-DK Skole Læs mere om LC-DK første arrangement her>
  • Studieprisen 2016

 Noget, du savner? Skriv til os!

Vel mødt!