Frontløbere i byggeriets processer

Få indblik i den fulde værktøjskasse til effektivisering

03/06/2020


Lean Construction tilbyder en række værktøjer, der er særligt udviklet til byggeriets forhold. Men der er mange andre effektiviseringsværktøjer, fra andre værktøjskasser, som vi også kan drage nytte af i byggeriet.


På dette online temamøde vil eksperter fra Implement Consulting Group åbne for den store værktøjskasse til effektivisering af processer og vise, hvad vi med fordel kan låne fra f.eks. Lean Production eller Agile processer. Efterfølgende vil vi høre om hvordan man i MT Højgaard arbejder med forskellige procesværktøjer, når de skal have projekterne til at spille. Undervejs og til sidst udveksler vi erfaringer og drøfter eksempelvis, hvordan Six Sigma, 5s, gemba, value stream mapping, scrum og sprints kan bruges i byggeriets processer.

Mød bl.a. Henrik Sonnenberg og Jakob Brøndsted fra Implement Consulting Group og Eirik Aspøy fra MT Højgaard


Tid:

Onsdag d. 3. juni kl. 14-16.30

Sted:
Online i Microsoft Teams (tilmeldte modtager et link)

 

Program:

Velkomst og oplæg til dagen
v. Lean Construction-DK og netværket

Den effektive værktøjskasse - Overblik og inspiration
v. Henrik Sonnenberg og Jakob Brøndsted, Implement Consulting Group

Pause

Procesværktøjer på byggepladsen
v. Eirik Aspøy, MT Højgaard

Hvordan udvider vi værktøjskassen til byggeriet?
Debat og erfaringsudveksling i netværket.

Næste møder og tak for i dag


Tilmelding:
Tilmelding via dette link: Læs mere og tilmeld dig her

 

Værdibyg og Lean Construction-DK er fusioneret
Lean Construction-DK er ved årsskiftet 2019/20 fusioneret med Værdibyg. Værdibyg er et initiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger. Lean Construction-DK er ophørt som selvstændig forening, men beholder sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg.

Udover at udvikle og formidle værktøjer og vejledninger, vil Værdibyg fremadrettet også søge et tættere samarbejde med byggeriets virksomheder, samt sikre bedre samspil mellem forskning, udviklingsinitiativer og praksis.